1.

PREGUNTAS ADICIONALES
(estas preguntas solo se valoran si es anulada alguna de las anteriores)

De acuerdo con el artículo 8 de la Ley 13/2017, de 8 de noviembre, de la Generalitat, del taxi de
la Comunitat Valenciana, es requisito para ser titular de una licencia de taxi:

 
 
 
 

2.

ANNEX II – VALENCIÀ
Llija el text següent i marque la resposta més adequada per a cada enunciat.

Arròs melós amb bolets i llagostins
Ingredients per a 4 comensals.
400 gr d’arròs bomba, 2 tomaques grans, 1 ceba, 2 grans d’all, bolets (100 g de fredolics i 1 cullerada de trompetes de la mort en pols o, si en teniu de fresques, millor encara), 1 fulla de llorer, 1 litre d’aigua,safrà en bri, pebre negre acabat de moldre, 1 rameta de romer, 1 pessic de sucre, oli d’oliva i sal.

Preparació.
Renteu els llagostins, peleu-los i conserveu-ne la molla. Els caps i les pells els usarem per a preparar el caldo: per a fer-lo, poseu-los en una cassola amb l’aigua, mitja ceba pelada partida en dos o tres trossos, la fulla de llorer, un poc de pebre i sal. Una vegada que trenque el bull, abaixeu el foc i deixeuho coure cosa de 20 o 30 minuts. Retireu la fulla de llorer, coleu el caldo i reserveu-lo.
Piqueu la resta de la ceba, peleu i piqueu els grans d’all, ratlleu les tomaques, netegeu els bolets i
comenceu a fer el sofregit. Si teniu una cassola de test serà ideal; si no, useu-ne una de semblant amb vores un poc altes. Aboqueu a la cassola un bon raig d’oli i sofregiu la ceba. Quan comence a enrossirse, incorporeu l’all i, al cap d’uns minuts, la tomaca. Per a acabar el sofregit, afegiu pebre acabat de moldre, un pessic de sucre i sal.
Quan la tomaca es reduïsca un poc, incorporeu els bolets, ofegueu-los un parell de minuts i incorporeu l’arròs. El sofregiu un parell de minuts mentre el remeneu amb una cullera de fusta perquè absorbisca tots els sabors, i aboqueu el caldo, incorporeu el romer i el safrà en bri.
Deixeu-ho coure uns 8 o 10 minuts i incorporeu els llagostins pelats. Quan passen tres minuts més,
l’arròs ha d’estar al punt i quedar encara un miqueta de caldo.
Apagueu el foc i serviu el plat immediatament.

Entre els ingredients del sofregit hi ha…

 
 
 
 

3.

ANNEX II – VALENCIÀ
Llija el text següent i marque la resposta més adequada per a cada enunciat.

Arròs melós amb bolets i llagostins
Ingredients per a 4 comensals.
400 gr d’arròs bomba, 2 tomaques grans, 1 ceba, 2 grans d’all, bolets (100 g de fredolics i 1 cullerada de trompetes de la mort en pols o, si en teniu de fresques, millor encara), 1 fulla de llorer, 1 litre d’aigua,safrà en bri, pebre negre acabat de moldre, 1 rameta de romer, 1 pessic de sucre, oli d’oliva i sal.

Preparació.
Renteu els llagostins, peleu-los i conserveu-ne la molla. Els caps i les pells els usarem per a preparar el caldo: per a fer-lo, poseu-los en una cassola amb l’aigua, mitja ceba pelada partida en dos o tres trossos, la fulla de llorer, un poc de pebre i sal. Una vegada que trenque el bull, abaixeu el foc i deixeuho coure cosa de 20 o 30 minuts. Retireu la fulla de llorer, coleu el caldo i reserveu-lo.
Piqueu la resta de la ceba, peleu i piqueu els grans d’all, ratlleu les tomaques, netegeu els bolets i
comenceu a fer el sofregit. Si teniu una cassola de test serà ideal; si no, useu-ne una de semblant amb vores un poc altes. Aboqueu a la cassola un bon raig d’oli i sofregiu la ceba. Quan comence a enrossirse, incorporeu l’all i, al cap d’uns minuts, la tomaca. Per a acabar el sofregit, afegiu pebre acabat de moldre, un pessic de sucre i sal.
Quan la tomaca es reduïsca un poc, incorporeu els bolets, ofegueu-los un parell de minuts i incorporeu l’arròs. El sofregiu un parell de minuts mentre el remeneu amb una cullera de fusta perquè absorbisca tots els sabors, i aboqueu el caldo, incorporeu el romer i el safrà en bri.
Deixeu-ho coure uns 8 o 10 minuts i incorporeu els llagostins pelats. Quan passen tres minuts més,
l’arròs ha d’estar al punt i quedar encara un miqueta de caldo.
Apagueu el foc i serviu el plat immediatament.

Pel que fa als bolets d’aquest plat…

 
 
 
 

4. Si un cliente de habla inglesa pregunta, How does paying by app work?¿Qué está diciendo?

 
 
 
 

5. De acuerdo con el artículo 9 de la Ley 13/2017, de 8 de noviembre, de la Generalitat, del taxi de
la Comunitat Valenciana, se podrá solicitar la suspensión de la autorización

 
 
 
 

6.

ANNEX II – VALENCIÀ
Llija el text següent i marque la resposta més adequada per a cada enunciat.

Arròs melós amb bolets i llagostins
Ingredients per a 4 comensals.
400 gr d’arròs bomba, 2 tomaques grans, 1 ceba, 2 grans d’all, bolets (100 g de fredolics i 1 cullerada de trompetes de la mort en pols o, si en teniu de fresques, millor encara), 1 fulla de llorer, 1 litre d’aigua,safrà en bri, pebre negre acabat de moldre, 1 rameta de romer, 1 pessic de sucre, oli d’oliva i sal.

Preparació.
Renteu els llagostins, peleu-los i conserveu-ne la molla. Els caps i les pells els usarem per a preparar el caldo: per a fer-lo, poseu-los en una cassola amb l’aigua, mitja ceba pelada partida en dos o tres trossos, la fulla de llorer, un poc de pebre i sal. Una vegada que trenque el bull, abaixeu el foc i deixeuho coure cosa de 20 o 30 minuts. Retireu la fulla de llorer, coleu el caldo i reserveu-lo.
Piqueu la resta de la ceba, peleu i piqueu els grans d’all, ratlleu les tomaques, netegeu els bolets i
comenceu a fer el sofregit. Si teniu una cassola de test serà ideal; si no, useu-ne una de semblant amb vores un poc altes. Aboqueu a la cassola un bon raig d’oli i sofregiu la ceba. Quan comence a enrossirse, incorporeu l’all i, al cap d’uns minuts, la tomaca. Per a acabar el sofregit, afegiu pebre acabat de moldre, un pessic de sucre i sal.
Quan la tomaca es reduïsca un poc, incorporeu els bolets, ofegueu-los un parell de minuts i incorporeu l’arròs. El sofregiu un parell de minuts mentre el remeneu amb una cullera de fusta perquè absorbisca tots els sabors, i aboqueu el caldo, incorporeu el romer i el safrà en bri.
Deixeu-ho coure uns 8 o 10 minuts i incorporeu els llagostins pelats. Quan passen tres minuts més,
l’arròs ha d’estar al punt i quedar encara un miqueta de caldo.
Apagueu el foc i serviu el plat immediatament.

Per a preparar el caldo…

 
 
 
 

7. Si un cliente de habla inglesa pregunta, Can I have a receipt, please? ¿Qué está solicitando?

 
 
 
 

8.

ANNEX II – VALENCIÀ
Llija el text següent i marque la resposta més adequada per a cada enunciat.

Arròs melós amb bolets i llagostins
Ingredients per a 4 comensals.
400 gr d’arròs bomba, 2 tomaques grans, 1 ceba, 2 grans d’all, bolets (100 g de fredolics i 1 cullerada de trompetes de la mort en pols o, si en teniu de fresques, millor encara), 1 fulla de llorer, 1 litre d’aigua,safrà en bri, pebre negre acabat de moldre, 1 rameta de romer, 1 pessic de sucre, oli d’oliva i sal.

Preparació.
Renteu els llagostins, peleu-los i conserveu-ne la molla. Els caps i les pells els usarem per a preparar el caldo: per a fer-lo, poseu-los en una cassola amb l’aigua, mitja ceba pelada partida en dos o tres trossos, la fulla de llorer, un poc de pebre i sal. Una vegada que trenque el bull, abaixeu el foc i deixeuho coure cosa de 20 o 30 minuts. Retireu la fulla de llorer, coleu el caldo i reserveu-lo.
Piqueu la resta de la ceba, peleu i piqueu els grans d’all, ratlleu les tomaques, netegeu els bolets i
comenceu a fer el sofregit. Si teniu una cassola de test serà ideal; si no, useu-ne una de semblant amb vores un poc altes. Aboqueu a la cassola un bon raig d’oli i sofregiu la ceba. Quan comence a enrossirse, incorporeu l’all i, al cap d’uns minuts, la tomaca. Per a acabar el sofregit, afegiu pebre acabat de moldre, un pessic de sucre i sal.
Quan la tomaca es reduïsca un poc, incorporeu els bolets, ofegueu-los un parell de minuts i incorporeu l’arròs. El sofregiu un parell de minuts mentre el remeneu amb una cullera de fusta perquè absorbisca tots els sabors, i aboqueu el caldo, incorporeu el romer i el safrà en bri.
Deixeu-ho coure uns 8 o 10 minuts i incorporeu els llagostins pelats. Quan passen tres minuts més,
l’arròs ha d’estar al punt i quedar encara un miqueta de caldo.
Apagueu el foc i serviu el plat immediatament.

Quan incorporem l’arròs al sobregit…

 
 
 
 

9. Si un cliente de habla inglesa pregunta, Is the tip included? ¿Qué está diciendo?

 
 
 
 

Pregunta 1 of 9

Comparte esta página